Tastatura flexibila din cauciuc

Acum 3 zile m-am gandit sa cumpar o tastatura noua. Am optat pentru una din cauciuc, crezand ca e mai bine sa fie moale si silentioasa. Mi-am zis ca una noua e oricum mai buna decat asta antica a mea, dar dupa ce am primit-o astazi, mi-am schimbat parerea.

E foarte silentioasa, miroase frumos (ma asteptam sa puta materialul) si are niste beculete rosii interesante care se aprind o data cu caps lock, num lock si scroll lock. Totul e ok cu ea, mai ales ca am cumparat-o la un pret bun ( 27 lei + 11 lei transport), dar obisnuinta e a doua natura Problema e ca nu sunt in stare sa scriu destul de repede la cea noua si ma incurc in butoane. Intentionez sa ma intorc la clasicele butoane, dar ar trebui sa platesc eu 11 lei de transport pentru a o reurna.

De asta va rog pe cei care aveti nevoie de o tastatura flexibila din cauciuc (si nu sunteti neindemanatici ca mine), sa ma anuntati. Pentru cei din Pitesti, transportul e gratuit, deci pretul tastaturii e 27 lei, iar pentru ceilalti pot sa fac un compromis, o dau cu tot cu transport la 35 lei (in loc de 38  lei, cat am dat eu pe ea). Numai sa ma anuntati pana luni sau marti, cand o trimit inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *