Cat sa dormi ca sa fii odihnit

In ultimele zile am absentat pe blog din diverse motive ce au avut directa legatura cu pretioasa mea conexiune la Internet. Cand am pus mana pe un PC, am scris rapid si am mai si incurcat contul meu cu al Casiei (asta pentru ca eram la ea si eram destul de neatent cand scriam, asa cum sunt de obicei). Ca sa va recompensez, va ofer un site care face toti banii.

Am fost foarte obosit in ultimele 5 zile, asta pentru ca am avut un program de somn foarte dereglat. Pe langa lipsa unui program regulat de somn, am tinut foarte mult saua bicicletei intre picioare si muschii se resimt. Caldura si-a spus si ea cuvantul, rezultand o senzatie acuta de oboseala.

Daca aveti probleme cu trezitul de dimineata, lucru despre care am mai scris acum cateva luni intr-un articol sondaj, ar trebui sa verificati site-ul de mai jos care functioneaza astfel. Introduci ora la care vrei sa te trezesti si calculatorul iti arata la ce ore e indicat sa adormi. E vorba de adormit si nu de pus in pat, tineti minte, pentru ca in medie, omului ii ia 14 minute sa adoarma. Programul se bazeaza pe durata aproximativa a unui ciclu de somn, de 90 de minute. Daca va treziti intre cicluri, va simtiti fresh, daca intrerupeti somnul in timpul unui ciclu, veti fi foarte obositi pe parcursul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *